Een sterk online merk
maak je met Prode

Yay, Prode bestaat 10 jaar! Dat had nooit kunnen gebeuren als we niet met dit team van professionals zouden werken. Samen werken wij hard aan het realiseren van jouw ideale website, webwinkel of het behalen van jouw online marketing doelstellingen. Ontmoet ons team:

SanderKoopsen

Alle klanten kennen Sander. Hij is dan ook je eerste aanspreekpunt als je plannen hebt voor een nieuwe website. Of als je meer wilt weten over Online Marketing. Als geen ander weet Sander wat er mogelijk is. Hij bespreekt met jou je wensen en haalbaarheid. Sander komt graag langs om te kijken waar we jou mee kunnen helpen, dus voor een (goede 😉) kop koffie komt hij snel op bezoek!
sander@prode.nl 06 28 77 0005

BarberaKoopsen

Met jaren van ervaring en onophoudelijke ondernemingslust is Barbera het brein achter elk project. Als een ware architect maakt ze een blauwdruk van jouw website. Al tref je haar misschien alleen bij aanvang van jouw project, zij is de grote motor achter de Prode schermen.
barbera@prode.nl

Riannevan Houts

Jouw echte rots in de branding voor optimalisatie is Rianne. Op nauwkeurige wijze maakt ze zoekwoordenanalyses en zorgt ze voor de optimale vindbaarheid van jouw website. SEO is haar vakgebied. Ze maakt je Mijn Bedrijf pagina in Google, zorgt voor de SEO optimalisatie van je teksten en afbeeldingen. Met haar SEO metingen maakt ze jouw website optimaal vindbaar.
rianne@prode.nl

BabetteBoer - van de Vorst

Het bouwen van websites vergt een goede coördinatie. En veel flexibiliteit. Babette leidt bij Prode de projecten in goede banen. Met veel energie en plenty humor stuurt ze ook jouw project aan. Over de voortgang houdt ze jou goed op de hoogte. Zo weet jij altijd wat de status is. Babette is bovendien expert in webshops en online marketing.
babette@prode.nl

Laurade Vos

Al onze klanten kennen Laura. Wil je een wijziging op je website laten doorvoeren of een tijdelijke tekst plaatsen, dan is het Laura die je snel en vakkundig verder helpt. Zij beantwoordt ook je vragen over hosting en email. Snelle service met een smile!
laura@prode.nl

SandraDerks

Als je met Prode belt is de kans groot dat je Sandra aan de lijn krijgt. Met opgewekte stem en grote servicegerichtheid staat ze iedereen te woord. Ook intern is ze een geliefde collega die ons dagelijks verwent met heerlijk fruit.
sandra@prode.nl

RenatoBennemann

Renato is expert in het bouwen van WordPress websites en -shops. Hij houdt van uitdaging en maakt dan ook graag speciaal voor jouw site ontworpen functies. En met zijn relaxte en uiterst behulpzame houding geeft hij ons eerste klas support.
renato@prode.nl

DavidHakkert

David vertaalt jouw wensen naar een goed en effectief webdesign. Daarbij zorgt hij ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat er op een doelgroepgerichte manier gecommuniceerd wordt. Zijn ontwerp bepaalt in grote lijnen hoe je website er straks uit komt te zien.
david@stilld.nl

MiekeWouters

Wanneer je geoptimaliseerde websiteteksten nodig hebt, kun je vertrouwen op Mieke. In heldere taal en rekening houdend met de eisen die Google stelt, schrijft en redigeert ze jouw teksten vakkundig en snel.
mieke@prode.nl

Wie zijn wij

Partners in beeldvorming. Dat is wat Prode al meer dan 10 jaar tot Prode maakt. Wie met ons werkt zal merken dat alles om samenwerken gaat. Niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook als team. Al vanaf het begin vullen Sander en Barbera elkaar aan, wat de kracht van Prode bleek te zijn. Ook het team bestaat uit vakmensen die elkaar aanvullen als het om kwaliteiten en manier van werken gaat. Hierdoor weten we zeker dat we bij iedere opdracht samen het beste resultaat kunnen bereiken.
Op onze open werkvloer is iedereen op de hoogte van onze projecten. Er is dus bijna altijd iemand die je verder kan helpen. Onze teamleden zijn herkenbaar aan hun pragmatische kijk op zaken. Geen snelle vogels die van hot naar her vliegen maar vakmensen die een stap verder denken. Dat is wat bij ons en onze klanten past.

Wat drijft ons?

Websites waar je elke dag weer trots op bent. Dat soort websites maken wij. Na weken van denken, schrijven, verzamelen en zoekwoorden bepalen, type jij je URL in en je website is live. Het team van Prode werkt dagelijks aan het creëren van dat soort momenten. Bij een website komt veel kijken en het proces dat daaraan vooraf gaat hangt of staat met de samenwerking tussen jouw en ons bedrijf.
Wij weten dat kleine lettertjes en grote beloftes niet samengaan. Wij zorgen ervoor dat je goed in beeld bent bij jouw klant, dat is wat we beloven en dus ook wat we doen. En dat is ook precies wat ons elke dag trots maakt.

×