< p>

Een sterk online merk
maak je met Prode

Yay, Prode bestaat 10 jaar! Dat had nooit kunnen gebeuren als we niet met dit team van professionals zouden werken. Samen werken wij hard aan het realiseren van jouw ideale website, webwinkel of het behalen van jouw online marketing doelstellingen. Ontmoet ons team:

Sander Koopsen

SanderKoopsen

Sander is de netwerker pur sang die contacten legt en onderhoudt. Hierdoor weet hij precies wat er speelt in de markt. Sander is meestal het eerste aanspreekpunt voor de klant, hij inventariseert de wensen van de klant. Deze brieft hij aan Barbera door, zodat er één helder uitgangspunt gevormd kan worden.
sander@prode.nl 06 28 77 0005
Barbera Koopsen

BarberaKoopsen

De architect van het project, dat is Barbera. Dankzij haar jarenlange ervaring kan zij op realistische wijze vertellen hoe je website eruit moet zien. Of eigenlijk; hoe je website moet werken. Helder, concreet en zonder mooie praatjes. Enthousiast en energiek maar altijd kritisch en praktisch. Dankzij haar kennis van de laatste technieken en ontwikkelingen weet Barbera precies hoe de website van morgen eruit moet zien.
barbera@prode.nl
Emma van der Linden

Emmavan der Linden

Emma zorgt ervoor dat klanten een website krijgen die hun imago versterkt en die goed vindbaar is bij klanten. Ze is verantwoordelijk voor development en is samen met Renato het brein achter de techniek.
emma@prode.nl
Daan van Hulst

Daanvan Hulst

Daan is bij Prode de echte spin-in-het-web! Hij houdt zich vooral bezig met het plannen en coördineren van onze projecten en hij zorgt ervoor dat afspraken, deadlines en planningen bewaakt worden. Zo bewaart hij het overzicht voor het gehele team.
daan@prode.nl
Rianne van Houts

Riannevan Houts

Rianne werkt al langere tijd bij Prode en is onze optimalisatie deskundige, alles op het gebied van content optimalisatie gaat door de handen van Rianne. Ook is ze onlangs gecertificeerd aan de Yoast Academy. Voordat de website helemaal afgerond wordt zal zij de laatste check doen om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten optimaal kunnen presteren.
rianne@prode.nl
Babette

BabetteBoer - van de Vorst

babette@prode.nl
Laura de Vos

Laurade Vos

Zodra een website online staat is deze nooit helemaal af en zal er altijd nog wat aan gesleuteld worden, dat kan aan de content of aan de vormgeving. Laura zorgt er dagelijks voor dat alle website netjes onderhouden worden en is het eerste aanspreekpunt voor algemeen onderhoud.
laura@prode.nl
Sandra Derks

SandraDerks

Sandra Derks werkt bij ons als PA (Prode Assistant). Zij is de rechterhand van Barbera en zorgt voor de administratie, organisatie en personeelszaken. Sandra zorgt ervoor dat alles binnen Prode soepel blijft lopen en is eigenlijk een manusje-van-alles!
sandra@prode.nl
Wout Reinders

WoutReinders

wout@prode.nl
Imke Adolfs

ImkeAdolfs

imke@prode.nl
Renato Bennemann

RenatoBennemann

Renato komt uit Brazilië en woont nu al een tijdje in Nederland. Op het gebied van webdesign is hij al langer thuis! Hij is een ervaren webdesigner en zorgt bij Prode voor de bouw van websites. Renato is groot fan van WordPress en houdt van een uitdagend project.
renato@prode.nl
Kas Muijres

KasMuijres

Kas is verantwoordelijk voor alle taken rondom het vullen en bijwerken van websites en het ondersteunen bij online marketing taken. Hij heeft bij Prode een interne opleiding gevolgd zodat hij de nodige skills tot webredacteur en online marketeer onder de knie heeft gekregen.
kas@prode.nl
Corynne de Voght

Corynnede Vocht

corynne@prode.nl
David Hakkert

DavidHakkert

David is bij Prode degene die de wensen van de klant vertaalt naar een goed en effectief webdesign. Daarbij zorgt hij ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat er op een doelgroepgerichte manier gecommuniceerd wordt. Ook is David werkzaam bij versgemerkt.nl .
david@stilld.nl
Mieke de Wit-Wouters

MiekeWouters

Wanneer er geoptimaliseerde websiteteksten nodig zijn, schrijft Mieke deze. In heldere taal en rekening houdend met de eisen die Google stelt. Ook herschrijft en redigeert ze teksten van onze klanten.
mieke@prode.nl

Wie zijn wij

Partners in beeldvorming. Dat is wat Prode al meer dan 10 jaar tot Prode maakt. Wie met ons werkt zal merken dat alles om samenwerken gaat. Niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook als team. Al vanaf het begin vullen Sander en Barbera elkaar aan, wat de kracht van Prode bleek te zijn. Ook het team bestaat uit vakmensen die elkaar aanvullen als het om kwaliteiten en manier van werken gaat. Hierdoor weten we zeker dat we bij iedere opdracht samen het beste resultaat kunnen bereiken.
Op onze open werkvloer is iedereen op de hoogte van onze projecten. Er is dus bijna altijd iemand die je verder kan helpen. Onze teamleden zijn herkenbaar aan hun pragmatische kijk op zaken. Geen snelle vogels die van hot naar her vliegen maar vakmensen die een stap verder denken. Dat is wat bij ons en onze klanten past.

Wat drijft ons?

Websites waar je elke dag weer trots op bent. Dat soort websites maken wij. Na weken van denken, schrijven, verzamelen en zoekwoorden bepalen, type jij je URL in en je website is live. Het team van Prode werkt dagelijks aan het creëren van dat soort momenten. Bij een website komt veel kijken en het proces dat daaraan vooraf gaat hangt of staat met de samenwerking tussen jouw en ons bedrijf.
Wij weten dat kleine lettertjes en grote beloftes niet samengaan. Wij zorgen ervoor dat je goed in beeld bent bij jouw klant, dat is wat we beloven en dus ook wat we doen. En dat is ook precies wat ons elke dag trots maakt.

×