Drukwerkfabriek

Website Drukwerkfabriek

Opdracht: Website en redigeren van teksten
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Functionaliteiten: Webshop
Online vanaf: 20 december 2016

Bij Drukwerkfabriek kunnen klanten terecht voor al hun drukwerk. Door heel Nederland wordt drukwerk geleverd. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar specialist in groot formaat drukwerk voor kleine en grote bedrijven. Maar ook voor klein formaat kunt u bij Drukwerkfabriek terecht.

De website voorziet de bezoeker van informatie over de diverse producten die Drukwerkfabriek kan leveren. Om de website van goede content te voorzien hebben we voor Drukwerkfabriek de teksten mogen redigeren. Elke productcategorie is voorzien van tekst en er zijn een aantal voorbeelden te zien. De klant ziet meteen wat er mogelijk is. Omdat de klant zoveel mogelijk van informatie te voorzien zijn de aanleverspecificaties voor het drukwerk op de website geplaatst. Hierdoor kan de klant meteen overgaan tot bestellen.

Gekoppeld aan deze website hebben we een achterliggende site gemaakt voor Drukwerkfabriek. Deze bestelsite is alleen toegankelijk voor klanten met een inlog account. De bestelsite bestaat uit een webshop waarachter een zeer ingewikkelde berekening zit. Dit heeft te maken met de diverse producten, hoeveelheden die besteld worden en de levertijd per product. Drukwerkfabriek kan ook per klant/account aangeven welke producten te bestellen zijn. Dit om hun klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Kortom een uitdagende webshop voor ons en daardoor ook erg leuk om te mogen maken.

Terug naar portfolio