E-Accu

Webwinkel E-Accu

Opdracht: logo ontwerp, ontwikkeling van de website, optimalisatie rapportage
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: oktober 2016

Onbezorgd fietsen met je elektrische fiets, dat is waar E-accu een bijdrage aan levert. Een  accu die gereviseerd moet worden? Of ben je echt aan een nieuwe fietsaccu toe? Bij E-accu wordt ervoor gezorgd dat klanten weer zo snel mogelijk met hun fiets op pad kunnen. Zonder onnodige kosten. En dat is natuurlijk iets wat iedereen kan waarderen!

Voor E-accu hebben we niet alleen de website vormgegeven en gebouwd, maar ook het logo hebben wij mogen ontwerpen. Maar voordat er een logo gemaakt kan worden, moet er natuurlijk ook een bedrijfsnaam zijn. Dat maakte deze opdracht bijzonder, ons werd gevraagd mee te denken over de bedrijfsnaam. En dat heeft geresulteerd in E-accu!

Het is een informatieve website geworden, die de bezoeker op de hoogte stelt van de mogelijkheden bij een kapotte fietsaccu of een accu waarmee een grotere afstand gefietst kan worden. Veel voorkomende vragen en tips zijn voor de bezoeker al op de website te vinden. Wanneer de bezoeker een formulier invult met gegevens over zijn fiets en accu, dan komen automatisch de kosten in beeld. Alleen nog maar een klik op plaats mijn bestelling en de klant zal weer snel zorgeloos kunnen fietsen met zijn elektrische fiets!

Terug naar portfolio