Hernieuwde kennismaking met Prode?

Hernieuwde kennismaking met Prode?

Begin maart stond ik op een netwerkavond te praten met een relatie die voorheen (een tijdje) contactpersoon was bij LUX en nu ergens anders werkt. Al jaren werken we intensief samen met LUX, maar nu pas kwam ze erachter dat we als Prode ook websites en drukwerk(advies) leveren! Best vreemd zou je zeggen, maar na eigenlijk de hele avond gepraat te hebben, moest ik maar eens langs komen om dit te bespreken. Een hernieuwde kennismaking noemde ze het, mooi omschreven.

Afgelopen jaren hebben we veel gedaan. Al met al heeft Barbera zeker meer dan 200 websites gebouwd en zijn we 12 jaar verder. Afgelopen jaar is er ook veel gebeurd. Barbera met zwangerschapsverlof, een kindje erbij, Veoma helemaal opnieuw neergezet (www.veoma.nl) en veel personeelswisselingen eind 2013. Barbera is nu dan ook volledig terug en dat geeft echt nieuwe energie, zowel voor haar als voor het bedrijf.

Voor Prode weten we weer helemaal wat we willen doen in 2014. Volledig richten op webdesign en vormgeving, we weten waar we goed in zijn en daar gaan we ons mee bezig houden. Websites ontwerpen, bouwen, onderhouden, adviseren op het gebied van social media & SEO, CMS made simple & WordPress, registratie, hosting, teksten etc., echt full service, bij ons kun je terecht als je alles (of een deel) goed verzorgd wil hebben. Grafische vormgeving hoort daar ook bij, vaak beginnen we met een website en komt daar achteraan een folder, briefpapier en/of drukwerk.

Daarnaast kiezen steeds meer klanten tegenwoordig voor een onderhoudsabonnement. Dit is een vrijblijvende vorm van samenwerking waarbij we de website up-to-date houden voor onze klanten. Klanten zijn er steeds meer van doordrongen dat het up-to-date houden van je website erg belangrijk is en dat, als je zelf er geen tijd voor hebt of neemt, het wel slim is als een ander dat voor je doet. Op het gebied van wijzigingen, afgeronde projecten, nieuwsitems, maar ook op het gebied van technische upgrades voorzien we onze klanten van service hierin. Ook dient een website van 3 of 4 jaar geleden eigenlijk een nieuw ontwerp of indeling te krijgen.

Samen met onze klanten kijken we hiernaar en overleggen wat er beter of anders kan volgens de laatste wensen van internet, social media en bijvoorbeeld Google. Zowel grote als kleine bedrijven maken hier bij ons gebruik van; Sligro & Sharp, MKB Wijchen, Wijchengezond & Wijchenis, maar ook autobedrijf Coppes & Café Anneke. We zijn dus helemaal terug. Of we dan zijn weggeweest? Wij denken van niet, maar soms moeten er een aantal dingen gebeuren waardoor je de “auto” stopt, uitstapt en tegen elkaar zegt: “wat gaan we doen en hoe gaan we het doen de komende tijd?”. Zo dus. Als u en wij elkaar al kennen, maar elkaar alweer een tijdje niet gesproken hebben, is het dan wellicht tijd voor een hernieuwde kennismaking? Bel Sander of Barbera op 024-6636149 of mail naar sander@prode.nl