Online visitekaartje of strategische website?

Online visitekaartje of strategische website?

CMS, wat was dat ook al weer?

Wil je een online visitekaartje hebben of een strategische website? Een mooie website is één ding, maar om je klanten beter van dienst te kunnen zijn en je concurrenten voor te blijven, wil je toch liever een goed doordacht Content Management Systeem (CMS). Die maken wij.

Tijd voor een nieuwe website

Steeds meer ondernemers kiezen voor een strategische website, met CMS. Ze komen er achter dat hun huidige website, hoe mooi ook, niet leidt tot meer afspraken of verkoop. De bezoekers worden niet aangemoedigd om actie te ondernemen of erger; ze hebben niet eens de mogelijkheid om te reageren. Terwijl je de bezoekers van je website toch echt kunt ondersteunen bij hun zoektocht. Bijvoorbeeld door ze op het juiste moment de juiste informatie te geven. Of door op het juiste moment de juiste vraag te stellen. Het volgen van de Customer Journey noemen we dat.

Urgentie

Geef prioriteit aan je website. Ondernemers doen het liefst waar ze goed in zijn: ondernemen. Als iets niet tot hun core business behoort, heeft het geen haast. Dat zie je helaas vaak aan hun website. Toch is dat niet slim. Je website is namelijk hèt instrument waarmee je potentiële klanten kunt overtuigen. Je website laat zien dat jij het antwoord hebt op hun vraag. Het toont wat jij voor hen doet om hun probleem op te lossen, hoe je dat doet en waarom ze daarvoor vooral bij jou moeten zijn.

Waar sta jij voor?

Klanten kopen bij jou omdat jij een mooi product hebt en betrouwbaar bent. Maar vooral omdat zij geloven in jou! Waar sta jij voor? Dat moet allemaal duidelijk worden op je website. Dat betekent dat je goed moet nadenken voordat je iets online zet.

“Om te kunnen zeggen wat je denkt, is denken essentieel”

Wij vragen je het hemd van het lijf als wij een website voor je bouwen. Ons doel is namelijk dat jij een website krijgt die jou ademt. Waarbij bezoekers direct weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen en waarom. Een website met jouw visuele identiteit, waarin bezoekers moeiteloos navigeren om te vinden wat ze zoeken. Bovendien worden ze in elke fase van hun speurtocht geholpen om een keuze te maken.

Kiezen om gekozen te worden

Kies voor een nieuwe website. Eentje die jouw strategie ondersteunt en propositie uitdraagt. Een website die laat zien waar jij voor kiest, zodat klanten bewust voor jou kiezen. Kiezen om gekozen te worden. Doe het samen met Prode. Dan wordt het ook nog eens een mooi online visitekaartje.