Over Ons

Wie zijn wij?

Toegankelijk, transparant, zorgvuldig en gedreven.
Dat willen wij zijn, want dat is de kracht van Prode.

Saamhorigheid, teamgevoel, elkaar aanvullen en samenwerken, dat verbindt. Het legt de basis van een stevige relatie. En dat is waar wij dagelijks naar streven. Alleen al vanwege de relatie van Sander en Barbera. Niet alleen thuis, ook op het werk zijn zij elkaars partners. Deze betrokkenheid met elkaar werkt door in het team. Er is ruimte voor ontwikkeling en waardering.

Verwacht bij ons geen ‘snelle jongens’. Onze vakmensen, toevalligerwijs voor het merendeel vrouwen, denken liever een stap verder. Ze nemen de tijd voor je. Luisteren naar je. Vertalen jouw wensen naar een onlinemarketingstrategie. Een strategie die past bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. Een strategie die van jouw merk een sterk online merk maakt.

We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor de wereld om ons heen. Om bij te dragen aan het leefklimaat en het geluk van de mensen om ons heen. Dat doen we:

  • Met oog op de lange termijn
  • Met een inclusieve onderneming
  • Met groene websites
  • Met een gezonde leefstijl
  • Met sponsoring

Meer over Prode en MVO

Babette

Projectmanager

“Bouwen aan een sterk online merk vergt een goede coördinatie en flexibiliteit. In deze dynamische setting voel ik me thuis. Ik bewaak de voortgang en kwaliteit van projecten en ben de schakel tussen de klant en het team.”

mail Babette

Barbera

Strategisch plan architect

“Ze noemen mij wel eens de architect van Prode. Bij aanvang van een project zet ik de lijnen uit. Dat begint met de online propositie en het in kaart brengen van de klantreis en eindigt met een blauwdruk van de website en een strategisch onlinemarketingplan.”

mail Barbera

Laura

Front end developer

“Voor vragen over hosting en e-mail ben ik het eerste aanspreekpunt. Ook voor ‘spoedjes’, zoals een wijziging op een website of in een tekst. Snelle service met een smile!”

mail Laura

Renato

Developer

“Ze noemen mij ook wel de WordPress-specialist. En dat klopt wel, want dit systeem kent voor mij geen geheimen. Een website of webshop? Speciaal voor jouw site maak ik functionaliteiten op maat. Hoe specifieker de vraag, hoe leuker ik het vind!”

mail Renato

Rianne

SEO / Front end

“SEO is mijn vakgebied. Wanneer het gaat om optimalisatie zet ik de lijnen uit. Met zoekwoordenanalyses, bedrijfspagina’s in Google, advies over content en metingen met Analytics en andere tools. Ik ben vrij precies ingesteld, dat komt me in mijn werk goed van pas.”

mail Rianne

Sander

Sales

“Al onze klanten ken ik persoonlijk. Vaak komen we in contact via mijn netwerk of via een van onze online kanalen. Ik vind het leuk om ons verhaal te vertellen, maar nóg leuker om naar verhalen van anderen te luisteren. Ideeën uitwisselen, sparren over de groei van je bedrijf, product of dienst, zonder dat er druk op ligt. Dat zijn de fijnste gesprekken.”

mail Sander

Sandra

Duizendpoot

“’Collega’s fijn aan het werk? Klanten tevreden? Dan ben ik dat ook! Ik houd van sfeer en gezelligheid. Ook op de werkvloer is een babbeltje op zijn tijd belangrijk. En natuurlijk regel ik afspraken, houd ik de administratie bij en verricht ik allerlei hand- en spandiensten.”

mail Sandra

Wendy

Webdesign

“De nieuwe editor van WordPress kent voor mij geen geheimen. Mijn creativiteit komt bij het opbouwen van websites en het maken van beeld voor social media berichten goed van pas! ”

mail Wendy