Over Ons

Wie zijn wij?

Toegankelijk, transparant, zorgvuldig en gedreven.
Dat willen wij zijn, want dat is de kracht van Prode.

Saamhorigheid, teamgevoel, elkaar aanvullen en samenwerken, dat verbindt. Het legt de basis van een stevige relatie. En dat is waar wij dagelijks naar streven. Alleen al vanwege de relatie van Sander en Barbera. Niet alleen thuis, ook op het werk zijn zij elkaars partners. Deze betrokkenheid met elkaar werkt door in het team. Er is ruimte voor ontwikkeling en waardering.

Verwacht bij ons geen ‘snelle jongens’. Onze vakmensen, toevalligerwijs voor het merendeel vrouwen, denken liever een stap verder. Ze nemen de tijd voor je. Luisteren naar je. Vertalen jouw wensen naar een onlinemarketingstrategie. Een strategie die past bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. Een strategie die van jouw merk een sterk online merk maakt.

We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor de wereld om ons heen. Om bij te dragen aan het leefklimaat en het geluk van de mensen om ons heen. Dat doen we:

  • Met oog op de lange termijn
  • Met een inclusieve onderneming
  • Met groene websites
  • Met een gezonde leefstijl
  • Met sponsoring

Meer over Prode en MVO

Babette

Projectmanager

“Bouwen aan een sterk online merk vergt een goede coördinatie en flexibiliteit. In deze dynamische setting voel ik me thuis. Ik bewaak de voortgang van projecten, onderhoudt daarover contact met de klant en koppel terug aan mijn collega’s. Met veel energie en een beetje humor.”

mail Babette

Barbera

Strategisch plan architect

“Ze noemen mij wel eens de architect van Prode. Bij aanvang van een project zet ik de lijnen uit. Dat begint met de online propositie en het in kaart brengen van de klantreis en eindigt met een blauwdruk van de website en een strategisch onlinemarketingplan.”

mail Barbera

David

UX designer

“Van wensen naar een effectief webdesign. Ik maak de vertaalslag en zorg voor websites met een gebruiksvriendelijk ontwerp dat de doelgroep aanspreekt.”

mail David

Dennis

Tekstproductie

“Content is de basis van een sterk online merk. Ik zorg er graag voor dat dit een stevige basis is. Met relevante teksten, passend bij je organisatie. Je maakt me vooral blij als ik mag schrijven over Google Analytics, SEO en SEA, social media en andere marketingtools.”

mail Dennis

Imke

Marketeer

“Zowel strategisch, operationeel als uitvoerend zorg ik voor effectieve marketingplannen en uitnodigende content. Met creativiteit en een frisse blik.”

mail Imke

Laura

Front end developer

“Voor vragen over hosting en e-mail ben ik het eerste aanspreekpunt. Ook voer ‘spoedjes’, zoals een wijziging op een website of in een tekst. Snelle service met een smile!”

mail Laura

Mieke

Tekstproductie

“Webteksten, blogs, artikelen, advertorials, app- en appstoreteksten. Maar ook jaarverslagen, brochures en redactionele artikelen. Er is geen tekst die ik nog niet heb geschreven. Mijn passie voor taal kan ik volledig kwijt in mijn werk. Ik laat je graag zien welke mooie woorden bij jouw organisatie passen.”

mail Mieke

Paulo

Full Stack Developer

“Hoe technischer, hoe beter. Ik houd ervan om helemaal in de techniek van een website of webshop te duiken. Welke functionaliteit er ook nodig is, ik maak het voor je. Op maat en rekening houdend met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Samen met Renato vorm ik een ijzersterk team.”

mail Paulo

Renato

Full Stack Developer

“Ze noemen mij ook wel de WordPress-specialist. En dat klopt wel, want dit systeem kent voor mij geen geheimen. Een website of webshop? Speciaal voor jouw site maak ik functionaliteiten op maat. Hoe specifieker de vraag, hoe leuker ik het vind!”

mail Renato

Rianne

SEO / Front end

“SEO is mijn vakgebied. Wanneer het gaat om optimalisatie zet ik de lijnen uit. Met zoekwoordenanalyses, bedrijfspagina’s in Google, advies over content en metingen met Analytics en andere tools. Ik ben vrij precies ingesteld, dat komt me in mijn werk goed van pas.”

mail Rianne

Sander

Sales

“Al onze klanten ken ik persoonlijk. Vaak komen we in contact via mijn netwerk of via een van onze online kanalen. Ik vind het leuk om ons verhaal te vertellen, maar nóg leuker om naar verhalen van anderen te luisteren. Ideeën uitwisselen, sparren over de groei van je bedrijf, product of dienst, zonder dat er druk op ligt. Dat zijn de fijnste gesprekken.”

mail Sander

Sandra

Duizendpoot

“’Goedendag, je spreekt met Sandra van Prode.’ Wie naar Prode belt, heeft mijn stem vast en zeker al eens gehoord. Ook mijn collega’s ben ik graag van dienst. Iedere werkdag sluit ik opgewekt af dankzij dit fijne, persoonlijke contact.”

mail Sandra