Prode is een inclusieve onderneming

Prode is een inclusieve onderneming

Prode groeit en is volop in ontwikkeling. Daarbij vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Vaak wordt er dan enkel gedacht aan duurzaam ondernemen, maar het draait juist ook om de belangen van de samenleving. Er zijn mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt die moeilijk of niet aan werk kunnen komen. Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, het arbeidsbemiddelingsbedrijf uit de regio Rijk van Nijmegen, gelooft dat een afstand tot de arbeidsmarkt helemaal niet bestaat. En daar sluiten wij ons volledig bij aan!

Wij hebben er eind 2017 voor gekozen om werkgelegenheid te bieden aan 2 nieuwe medewerkers in samenwerking met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. In samenwerking met deze instantie leiden wij hen op tot waardevolle medewerkers van Prode. Zij werken nu met veel plezier en enthousiasme bij ons. Omdat wij, in samenwerking met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, hen de gelegenheid hebben gegeven om relevante werkervaring op te doen, hebben wij het ‘Keurmerk Inclusief Ondernemerschap’ ontvangen. Daar zijn we trots op! Samen met andere inclusieve ondernemers uit de regio maken wij door deze samenwerking maximaal gebruik van de mogelijkheden van personeel en het potentieel op de arbeidsmarkt.

Wij vinden namelijk, net als Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, dat iédereen in staat is om te leren! Hier lees je ons interview met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen.