Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Website Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Jan Oosterhout ontwikkeling heeft diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving. Prode bouwt volgens een vast format de websites van deze projecten. Zo heeft ieder project zijn eigen informatie op een website gebundeld. De laatste twee projecten lichten we hier even uit.

Hofstede

Opdracht: projectwebsite ontwikkelen
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: oktober 2019

Voor het project Hofstede Ewijk van Jan Oosterhout Ontwikkeling wordt een luxe appartementencomplex gebouwd. Het gebouw krijgt een stoere uitstraling doordat de vorm is geïnspireerd op een boerenschuur. Het project biedt plek voor 6 appartementen en 2 penthouses.

Op de site staat alle informatie over de omgeving en de woningen die je als woningzoekende wil weten. Elke woning is toegelicht met goede plattegronden en kenmerken van de woning. Een erg leuk onderdeel is dat je op de pagina Appartementen in de afbeelding van het gehele gebouw precies de plek van de appartementen kunt zien door er met de muis over te gaan. Je ziet dan ook meteen of het betreffende appartement onder optie is. Uiteraard hebben we gezorgd dat vanuit iedere pagina makkelijk contact opgenomen kan worden met de makelaar.

De Smidse Cuijk

Opdracht: projectwebsites ontwikkelen
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: september 2019

In de Molenstraat in Cuijk wordt een nieuw gebouw met 24 appartementen gerealiseerd. Op de locatie was vroeger een smederij gevestigd. Vandaar de naam van het project, De Smidse Cuijk. Er is een gevarieerd aanbod in de grootte van de appartementen. Naast dit project worden en de komende jaren flink wat vernieuwingen in de straat aangebracht. Oude panden maken plaats voor nieuwbouw en ook de straat wordt opnieuw ingericht.

Ook voor dit nieuwbouwproject is alle informatie op de website te vinden. Van omgeving tot specifieke informatie over de diverse appartementen die te koop zijn. Elk appartement heeft zijn eigen informatie. Er is zelfs een filmpje te zien om vast een eerste indruk te krijgen van de omgeving en de locatie. Om te zorgen dat mensen de site goed kunnen vinden en doorklikken, hebben we de pagina’s voorzien van SEO titel en een meta omschrijving. We zorgen er ook voor dat de website technisch in orde blijft door updates van het systeem en de plugins uit te voeren.

Terug naar portfolio