Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Website Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Opdracht:         projectwebsites ontwikkelen
Vormgeving:     Prode
Systeem:            WordPress
Online vanaf:    mei 2019

Jan Oosterhout ontwikkeling heeft diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving. Prode bouwt volgens een vast format de websites van deze projecten. Zo heeft ieder project zijn eigen informatie op een website gebundeld. De laatste twee projecten lichten we hier even uit.

Parkstede Zevenaar

Voor het project Parkstede van Jan Oosterhout Ontwikkeling is na een selectieronde het plan Parkstede als winnaar naar voren gekomen. Dit nieuwbouwplan in Zevenaar zal straks 22 woningen opleveren. Het plan bestaat uit meerdere typen woningen waaronder een groot aantal beneden en bovenwoningen. Het wonen in Parkstede is wonen in het groen met de gemakken van een stad.

Op de site staat alle informatie over de omgeving en de woningen die een woningzoeker wil weten. De woningen zijn stuk voor stuk toegelicht met goede plattegronden en kenmerken van de woning. Voor meer informatie kan je de brochure downloaden. En uiteraard hebben we gezorgd dat vanuit iedere pagina makkelijk contact opgenomen kan worden met de makelaar.

Bekijk hier de Parkstede Zevenaar

Victor Hugo

In Cuijk gaat Jan Oosterhout Onwikkeling weer een mooi nieuw project realiseren. Dit keer worden er luxe appartementen gemaakt in een bestaand historisch gebouw. Bij het ontwerp is de locatie en het oude pand zeker niet uit het oog verloren. Het wordt vast een heerlijke plek om te wonen!

In eerste instantie hebben we een enkele pagina gemaakt. Daarop stond de basisinformatie die we inmiddels hebben aangevuld met details over de appartementen. Er is een filmpje over de omgeving en de appartementen op de site geplaatst. Hierdoor krijgt de bezoeker een nog beter idee van het wonen in Victor Hugo. Van elk appartement is de informatie en plattegrond te bekijken. We zorgen ervoor dat de site technisch up to date blijft door regelmatig technisch onderhoud.

Terug naar portfolio