Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Website Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Categorie:

Jan Oosterhout ontwikkeling heeft diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving. Prode bouwt volgens een vast format de websites van deze projecten. Zo heeft ieder project zijn eigen informatie op een website gebundeld. De laatste twee projecten lichten we hier even uit.

Parkstede

Opdracht: projectwebsite ontwikkelen
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: april 2020

Het project Parkstede Zevenaar van Jan Oosterhout Ontwikkeling bestaat in totaal uit 22 woningen. Tijdens fase 1 worden beneden- en bovenwoningen gebouwd en ook enkele twee-onder-een-kapwoningen. De woningen komen in een nieuwbouw buurt te staan en hebben veel groen om zich heen. Later zullen er in fase 2 nog enkele woningen aan het water bij komen.

Op de site staat alle informatie over de omgeving en de woningen die je als woningzoekende wil weten. Elke woning is toegelicht met goede plattegronden en kenmerken van de woning. Een erg leuk onderdeel is dat je op de pagina Woningen in de afbeelding de woning van je keuze kunt selecteren door er met de muis over te gaan. Je ziet dan ook meteen of het betreffende woning beschikbaar, onder optie of verkocht is. Uiteraard hebben we gezorgd dat vanuit iedere pagina makkelijk contact opgenomen kan worden met de makelaar.

De Merlet

Opdracht: projectwebsites ontwikkelen
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: april 2020

In het centrum van Bemmel wordt een nieuw appartementencomplex gerealiseerd: De Merlet. Het wordt een duurzaam gebouw met 9 appartementen en een penthouse. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging onder het gebouw. Het zijn royale appartementen met een woonkamer met open keuken en 2 (of 3) slaapkamers.

Ook voor dit nieuwbouwproject is alle informatie op de website te vinden. Van omgeving tot specifieke informatie over de diverse appartementen die te koop zijn. Elk appartement heeft zijn eigen informatie. Er is zelfs een filmpje te zien om vast een eerste indruk te krijgen van het appartement. We zorgen ervoor dat de website technisch in orde blijft door updates van het systeem en de plugins uit te voeren.

Terug naar portfolio