Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Categorie: Webdesign

Opdracht: strategierapport, ontwikkeling website
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: februari 2021

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen is een bekende naam in het Wijchense en ver daarbuiten! Veel introductie zal dus niet nodig zijn. Giesbers Ontwikkelen en Bouwen valt onder de vlag van de Giesbers Groep. Zowel voor particulier als voor bedrijven en instellingen in diverse sectoren gaat Giesbers graag aan de slag! Ze leveren diensten zoals advies & ontwikkeling, utiliteitsbouw, gebiedsontwikkeling & woningbouw.

Voor Giesbers Ontwikkeling en Bouwen hebben we in eerste instantie een strategierapport gemaakt. Met als uitgangspunt het vergoten van de online positie. In het kader daarvan was er ook de wens om de website te vernieuwen en hebben we een ontwerp gemaakt. Ook de bouw van de website hebben wij voor Giesbers verzorgd, iets waar we bij Prode trots op zijn!

Omdat er meerdere bedrijven onder de vlag van Giesbers hangen, is gekozen voor een Multi-site. Hierdoor is het makkelijker een extra website te maken in dezelfde vormgeving. Ook is het voor de klant prettig dat de verschillende websites vanuit één backend te bewerken zijn. Het menu hebben we anders ingedeeld en we maken gebruik van 2 menu’s, om het voor de bezoeker zo helder mogelijk te maken wat ze waar kunnen vinden. De website heeft een frisse uitstraling en door het gebruik van licht en donkerblauw straalt het eenheid uit. Ook de oranje kleur uit het logo komt terug in elementen op de website. De projecten worden in een mooi overzicht in beeld gebracht, waarin de bezoeker kan filteren op soort project. Elk project heeft vervolgens een eigen pagina, waar meer relevante informatie te lezen en bekijken is. De website wordt door ons technisch up to date gehouden, voor een onbezorgde online ervaring!


BEKIJK DE WEBSITE