Lighthouse Club

Lighthouse Club

Categorieën: Huisstijl, Webdesign

Opdracht: restyle logo, Bundeling app, ontwikkeling website, inclusief optimalisatie rapportage, tekstproductie & fotografie
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: oktober 2020

De Lighthouse Club is een netwerk voor de bouw- en vastgoedsector. Ze bestaan al sinds 1961 in Nederland en de club zorgt voor meer dan alleen netwerken. Door heel Nederland zijn departementen gevestigd. Wanneer je lid wordt van een departement biedt dat veel voordelen. Er wordt samengewerkt, kennis gedeeld, er worden presentaties gegeven en uiteraard kunnen er waardevolle relaties opgebouwd worden. Onlangs heeft de Lighthouse Club een vernieuwingstraject gehad en wij hebben de website gemaakt! Ook hebben we de landelijke app voor de leden van Bundeling opnieuw vormgegeven.

De website van de Lighthouse Club was verouderd, zowel qua content als qua techniek. Het ontwerp van de website is een pareltje, al zeggen we het zelf. Er wordt veel gebruik gemaakt van de cirkels en van afbeeldingen waardoor het een unieke sfeer krijgt. Ook het kleurverloop dat in het logo verwerkt zit komt terug in de icoontjes en de cirkels op de website. Zie het als de lichtstralen van de vuurtoren! Elk departement heeft vervolgens zijn eigen pagina binnen de website. Via een kaart zijn de locaties van alle departementen zichtbaar. Wanneer een locatie aangeklikt wordt kan de bezoeker meer informatie zien.


BEKIJK DE WEBSITE