Responsive webdesign van Prode

Responsive webdesign van Prode

Inmiddels neemt de vraag naar responsive webdesign alleen al in Wijchen enorm toe (de website past zich dan aan tablet en smartphone aan). Je ziet het zelf ook steeds meer. Bij de ene website waar je het wel verwacht zie je geen responsive website en bij een ander waar je het niet verwacht zie je het wel – dat is leuk om te merken!

De huidige bezoeker wil namelijk wel op zijn manier naar uw website kijken, anders raakt hij of zij geïrriteerd uiteraard…. Dat is niet op jouw website van toepassing? Denkfout! Enkele voorbeelden van responsive sites: www.viersprongwijchen.nl, www.promitis.nl en www.prode.nl.

Ook zijn we nu met diverse websites bezig om deze responsive te maken. Probeer deze sites maar eens te bekijken op de pc en smartphone. Bekijk wat er verandert en je ziet dat de site goed leesbaar is op de smartphone, je hoeft immers niet in te zoomen en ook niet van links naar rechts te scrollen. Ook kun je op je pc venster steeds verder verkleinen en zien wat er nou eigenlijk gebeurt. Bekijk hier wat er zoal kan veranderen. Meer informatie? Neem hier contact met ons op.