Responsive webdesign voor smartphone en tablet

02-09-14 - - geschreven door: Sander Koopsen
Responsive webdesign voor smartphone en tablet

Inmiddels neemt de vraag naar responsive webdesign alleen al in Wijchen enorm toe (de website past zich dan aan tablet en smartphone aan). Je ziet het zelf ook steeds meer. Bij de ene website waar je het wel verwacht zie je geen responsive website en bij een ander waar je het niet verwacht zie je het wel – dat is leuk om te merken!

De huidige bezoeker wil namelijk wel op zijn manier naar uw website kijken, anders raakt hij of zij geïrriteerd uiteraard…. Dat is niet op jouw website van toepassing? Denkfout! Enkele voorbeelden van responsive sites: www.viersprongwijchen.nl, www.promitis.nl en www.prode.nl. Ook zijn we nu met diverse websites bezig om deze responsive te maken. Probeer deze sites maar eens te bekijken op de pc en smartphone. Bekijk wat er verandert en je ziet dat de site goed leesbaar is op de smartphone, je hoeft immers niet in te zoomen en ook niet van links naar rechts te scrollen. Ook kun je op je pc venster steeds verder verkleinen en zien wat er nou eigenlijk gebeurt. Bekijk hier wat er zoal kan veranderen.

Responsive webdesign voor smartphone en tablet voor onze bestaande klanten.

Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op goede navigatie op mobiel en tablet, hebben we een responsive actie geïntroduceerd. Voor al onze bestaande klanten kunnen we de website responsive maken voor een hele scherpe prijs (en voor nieuwe klanten ook uiteraard). Voor onze klant Sligro hebben we laatst de bezoekersaantallen besproken van 1 van de websites van Sligro uit Veghel. Daaruit blijkt dat van de 10.000 sessies (bezoeken aan de website) er 45% via tablet en smartphone kijkt! Dat is heel veel uiteraard en dus zeker reden om een te maken. Het aantal bezoekers dat met smartphone  en tablet kijkt wordt natuurlijk nog groter! Ga mee met de tijd… anders doet uw collega het…

Meer informatie? Neem hier contact met ons op.