Studio 38C

website Studio 38C

Categorie:

Opdracht: ontwikkeling website, inclusief optimalisatie rapportage
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: april 2020

Bij Studio 38°C bieden ze je een divers pakket en veel ervaring op het gebied van fotografie en film. Dat is ook een van de redenen dat de fotostudio graag door grote en kleine bedrijven ingeschakeld wordt.

Omdat de oude website niet meer aan de wensen en eisen voldeed, hebben wij een nieuwe website voor Studio 38°C gemaakt. Het toekomstdoel moet duidelijk naar voren komen op de nieuwe website: specialist in fotografie met daarbij extra diensten met bewegend beeld. Het gaat in de nieuwe website dan ook om beeld. De tekst hoeveelheid is minimaal gehouden, aangezien beeld hét product is van Studio 38°C.

De klant vindt het erg belangrijk dat hun beeld ook op de website maximale kwaliteit heeft. Daarom worden de afbeeldingen niet gecomprimeerd en is de laadtijd hierdoor wat trager. Door in het ontwerp rekening te houden met een cleane vormgeving, blijven de beelden in hun kracht staan. In het portfolio kunnen bezoekers makkelijk filteren welk type en categorie beeld ze willen zien. De website wordt door Prode technisch onderhouden waardoor de website weer jaren mee kan!

Terug naar portfolio