Terug van vakantie!

22-08-16 - - geschreven door: Sander Koopsen
Terug van vakantie!

Bij Prode hebben we de vakantie er weer op zitten! Afgelopen weken in Frankrijk veel berichten gelezen in de media over internet. Uber is 62,5 miljard waard, snapchat is inmiddels 18 miljard waard in plaats van 1 miljard, Pokemon Go heeft 200 miljoen opgebracht in de eerste 30 dagen, de bekendste vlogger heeft 47 miljoen volgers (en is er miljonair mee geworden) en een cosmetica bedrijf heeft een reclameruimte op een account van een bekende twitteraar in Japan ingekocht via een veiling voor 4,2 miljoen euro! De wereld blijft veranderen en dit soort duizelingwekkende dingen trekken over het algemeen wel mijn aandacht. Altijd leuk om te lezen en te delen.

Maar in de vakantie alleen maar geraakt door de grote getallen dan? Nee dat niet! Ook op de camping in Zuid-Frankrijk lekker een biertje gedronken met Koen Logtens van Hakoena Theaterschool Wijchen. Koen en zijn vrouw Kim en vrienden stonden toevallig op dezelfde camping, hoe is het mogelijk. Koen is ondernemer en theatermaker in hart en nieren, hij heeft zoveel passie en enthousiasme voor zijn werk, dat is niet te geloven. Daar krijg je weer ideeën van. Sterker nog, wellicht wel voor een leuke samenwerking, dat zullen we eens zien! Koen is bezig zijn Theaterschool te laten groeien, zowel in grootte als wat betreft inhoud. Koen heeft daarnaast zo’n mooie musical neergezet (Lion King) voor de zomervakantie, daar kan Joop van den Ende trots op zijn! Koen is een hele leuke vent en vertelt mooie verhalen, met vaak een lach, en jawel, ook soms een traan. Ook daarvan word je super enthousiast en het zet je aan tot nadenken!

Ook wijzelf zijn bezig Prode te laten groeien tot een webdesign bureau, waar je moet zijn voor al je online vragen. Aanstaande maandag start Sandra Derks, velen van jullie kennen haar uit Wijchen. Sandra wordt de steun en toeverlaat van Barbera en gaat haar ondersteunen met management taken. We hebben er alle vertrouwen in en kijken uit naar haar komst. Lana gaat van een full-time functie naar een parttime, omdat ze weer gaat studeren in Nijmegen. Verder gaan Emma, Rianne en Laura zich verder ontwikkelen om onze klanten verder te helpen met online vraagstukken. Ook start volgende week Jennifer. Jennifer gaat stage lopen bij ons op het gebied van webdesign. Vaste rots in de branding is natuurlijk Thea, Thea heeft een mooie vakantie achter de rug op Cuba en zorgt bij Prode voor alle drukwerkdocumenten en vormgeving daarvan. Als laatste zijn Barbera en ik goed uitgerust (nou ja, met 3 kinderen kamperen 🙂 ) van een vakantie in Zuid-Frankrijk, dus we kunnen er weer tegen aan. Heb jij dus leuke, grootse of kleine plannen en wil je online verder geholpen worden? Laat het ons weten, we denken graag met je mee! Werkze allemaal weer, groeten van Sander.

Terug naar het overzicht