Onze visie op webdesign

01-03-17 - - geschreven door: Barbera Koopsen
Onze visie op webdesign

Alle webdesigners bieden exact hetzelfde product: een website. Dikke kans dat je er zo over denkt. Dat er technisch gezien grote verschillen zijn, is namelijk niet (meteen) zichtbaar en waarschijnlijk vind je dit ook niet zo belangrijk. Je wilt namelijk gewoon een mooie, goed werkende website.

Nu kunnen we hier proberen uit te leggen op welke punten de websites die wij maken afwijken van wat andere webdesigners maken. Maar dat wordt een taai en technisch verhaal. Liever leggen we uit op welk punt Prode zichtbaar uitblinkt voor de klant, namelijk met service en begeleiding.

Onze filosofie is namelijk:

Je website hoeft jou als ondernemer geen tijd te kosten.

Daarmee bedoelen we dat we alles van je kunnen overnemen. Zowel het ontwerpen, bouwen en vullen van de website, als de online marketing die nodig is om je site succesvol te maken.

Want de crisis is voorbij en ondernemers zijn weer druk. Te druk. Dus is er geen tijd voor het schrijven van nieuwe webteksten. Geen tijd voor het opstellen van een social media plan om de site hoog in Google te krijgen. Laat staan dat er tijd is om dit plan uit te voeren. Prode kan dit van a tot z van je overnemen en dat scheelt een hoop tijd en energie.

Uiteraard kun je zelf bepalen wat je aan ons overlaat, wat je zelf doet en waar je geen behoefte aan hebt. Onze websites zijn 100% maatwerk en dat geldt ook voor de begeleiding en nazorg. Of je nu een zzp’er bent die een eenvoudige website wil, of een directeur van een grote onderneming met complexe wensen. Voor ons is iedereen gelijk, want iedereen verdient een mooie website en een goede service.

En met een mooie website ben je er nog niet. Online marketing is onmisbaar voor je organische vindbaarheid. Daarom hebben we dit – naast technisch onderhoud – opgenomen in ons aanbod. Vaak doen we dit intern, soms besteden we het uit aan specialisten. In alle gevallen zijn wij je contactpersoon, dat is wel zo snel en handig. Wat we zoal voor je kunnen doen:

  • Social Media: we maken een plan en voeren het voor je uit (campagnes maken, posts plaatsen op Facebook en LinkedIn, het effect meten)
  • Geoptimaliseerde teksten schrijven (SEO)
  • Linkbuilding en Adwords
  • Nieuwsbrieven via Mailchimp (een ontwerp maken op basis van jouw huisstijl, contacten invoeren, nieuwsbrieven opmaken en versturen)
  • Google analytics inzetten om te zien welke tools en inspanningen het beste werken voor jou.
  • Landingspagina’s inrichten

Onze visie op webdesign is ook dat een website geen bron van frustratie hoeft te zijn. Concreter:

Je webdesigner hoeft geen bron van frustratie te zijn.

Bij Prode krijgen we regelmatig nieuwe klanten die ontevreden zijn over hun huidige webbouwer en behoefte hebben aan betere service en begeleiding. Ze vertellen dat ze:

  • hun huidige webdesigner achter de broek aan moeten zitten om iets gedaan te krijgen.
  • lang moeten wachten voordat wijzigingen worden doorgevoerd.
  • balen van een site die gemaakt is in een cms waarin alleen de webdesigner aanpassingen kan doen.
  • hoge facturen krijgen voor het verhelpen van eenvoudige storingen.

Bij Prode bewijzen we graag dat contacten over je website vlot en soepel kunnen gaan. Dat we eventuele storingen snel verhelpen. Dat we helder zijn over onderhoudskosten en daar reële prijzen voor hanteren. Ook leggen we je graag uit hoe je zelf je website kunt bijhouden. En omdat we werken met WordPress is het ook makkelijk om met behoud van je website over te stappen naar een andere webdesigner.

Maar dikke kans dat je dat niet wilt. Omdat het heerlijk is om dankzij onze service en begeleiding geen zorgen te hebben over je website. Nieuwsgierig geworden naar wat we specifiek voor jouw website kunnen betekenen? Bel met Sander Koopsen en je weet meteen waar je aan toe bent: 024-6636149.