We zullen doorgaan!

We zullen doorgaan!

Ondernemers, we zullen doorgaan! Ondanks dat we allemaal gehoopt hadden onze werkzaamheden na 6 april op te pakken, wisten we eigenlijk wel dat dit niet ging gebeuren. Dat is gisteren helaas ook bevestigd tijdens de landelijke persconferentie. Nu de maatregelen in ieder geval gelden tot en met 28 april, is het aan ons als ondernemers om hier nog langer creatief mee om te gaan en oplossingen te bedenken. Daar zijn we tenslotte ondernemers voor. Toch?! Laten we in ieder geval samen onze schouders eronder zetten en in beweging blijven om de economie draaiende te houden.

Zo is meer dan ooit online actief zijn enorm belangrijk. We zien juist nu, dat we behoorlijk afhankelijk zijn van alle online mogelijkheden. Het is op dit moment de belangrijkste plek waar we nog zichtbaar zijn en met onze (potentiele) klanten in contact kunnen blijven. Benut die kans! Ons advies: maak je website in orde en zet online marketing in! Maak je klaar voor als dit allemaal voorbij is, zorg ervoor dat je dan snel verder kunt en de verloren tijd kan inhalen. Benieuwd wat jij zelf kunt doen aan je website en marketing? Volg ons dan de komende tijd! Wij zullen actief onze kennis delen hoe je je online sterk kan maken. Mocht je hier niet uitkomen of wil je het liever samen oppakken? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

In onze eerste artikelen kan je zelf al aan de slag met je website:

PS: We weten, het is een hectische en drukke tijd nu en werken aan je online merk vraagt om tijd en/of geld. Wij begrijpen als geen ander dat er geen onnodige kosten gemaakt kunnen worden. Maar het zijn alleen geen onnodige kosten, als het jouw bedrijf draaiende houdt. Zolang je jouw online positie op de juiste manier versterkt. Deze periode gaat voorbij. We weten niet waar we dan staan, maar we weten wel dat we eigenlijk allemaal willen doorgaan om verloren tijd in te halen. Zorg ervoor dat je dan klaar en voorbereid bent.