Breid jouw website uit
met plugins en modules

Extra functionaliteiten voor jouw website

Geen enkele website is hetzelfde en dat geldt ook voor jouw bezoekers. Verplaats je daarom in jouw bezoeker: wat heeft deze nodig als hij of zij zich op je website bevindt? Een chatfunctie? Of misschien uitgebreide zoekfuncties? Als je wilt dat je website voldoet aan de verwachtingen van jouw bezoekers, dan is het belangrijk om relevante plugins en modules op je website in te laten bouwen. Zo kunnen onze webbouwers jouw website helemaal inrichten naar de behoeften van je klanten. Neem hieronder een kijkje naar de mogelijke functionaliteiten.

Intranet / inlogmodule

Met een intranet ben je verzekerd van een privé netwerk waar bijvoorbeeld alleen de medewerkers van jouw bedrijf toegang tot hebben. Wil je in intranet ingebouwd hebben op je website? Dat kunnen onze webbouwers voor je doen. Met diverse plugins kunnen zij een intranet bouwen wat voldoet aan jouw wensen.

Chatfunctie

Snel je klanten te woord kunnen staan? Dan is een chatfunctie ideaal! Onze webbouwers kunnen een chatfunctie inbouwen op je website, zodat je altijd snel de vragen van je klanten beantwoorden.

API koppelingen

Met API koppelingen kunnen wij verschillende systemen op je website met elkaar verbinden. Denk hierbij aan een Google Maps functie, boekhoudsystemen, urenregistratie en externe applicaties zoals Google Analytics.

Uitgebreide filters

Heb je een webshop? Dan is het belangrijk dat je klant snel kan vinden wat hij of zij zoekt, anders zal de bezoeker je webshop snel verlaten… Laat uitgebreide zoekfilters inbouwen door onze webbouwers! Dan weet je zeker dat je je klant een optimale winkelervaring kunt bieden in jouw webshop.

Bestel formulieren

Als je jouw klanten een online bestelservice biedt, dan zijn goed werkende bestelformulieren een belangrijk onderdeel van jouw website. Dergelijke formulieren kunnen onze webbouwers in je website zetten, zodat bestellen voor de klant snel en makkelijk gaat, maar ook zodat jij volledige bestellingen binnenkrijgt.

Vacaturebanken

Bied je vacatures aan op je website? Wij kunnen complete vacaturebanken inbouwen, zodat potentiële kandidaten met één klik op de knop kunnen solliciteren.

Agenda / evenementenkalender

Door een agenda functie of evenementenkalender kun je jouw bezoekers makkelijk kaartjes laten reserveren of een boeking laten plaatsen. De mogelijkheden voor een agenda of kalender functie zijn eindeloos door diverse beschikbare plugins en modules.

Afspraken module

Wil jouw klanten de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld bij jou op kantoor langs te komen? Dan is een afspraken module handig om in te bouwen op je website. Zo kunnen jouw bezoekers makkelijk zelf een afspraak inplannen.

Mailchimp koppeling

Wanneer je gebruik maakt van MailChimp is het verstandig om je website bezoekers de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden voor je nieuwsbrief. Dit kunnen wij voor je realiseren door een MailChimp koppeling in te bouwen.

Referentiemodule

Referenties zijn bepalend voor een potentiële klant: kiest hij wel of niet voor jou? De ervaring van een ander is vaak een beslissende factor. Laat referenties daarom voorbij komen op je website. Dat kunnen onze webbouwers voor je regelen door een referentiemodule in je website te bouwen.

Productcatalogus

Bied je producten aan op je website of webshop? Dan is het voor je klanten erg fijn als ze een online catalogus kunnen doorbladeren. Zo biedt je je klanten een goed beeld van je assortiment. Onze webbouwers kunnen een productcatalogus in bouwen die aan jouw wensen voldoet.

Maatwerk

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden die we je bieden. Of je nu op zoek bent naar een bestaande functie of maatwerk, wij kunnen je verder helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie!
×