Een complete en professionele
Wordpress website

WordPress website

Wil jij ook een website die iedere dag relevante bezoekers trekt? Wanneer wij een website bouwen, wordt aan alle puntjes op de i gedacht. Daardoor vinden je bezoekers makkelijk en snel de weg op je website en kunnen ze deze op elk mobiel apparaat bekijken. Bij Prode werken we daarom met WordPress: een gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee je zelf de inhoud van je website kunt beheren. WordPress is razendsnel met de ontwikkelingen van nieuwe tools. Daardoor kunnen wij jouw website maken met geavanceerde technieken om je website sneller, veiliger en beter vindbaar te laten zijn.

Tevens beschikt WordPress over extra functionaliteiten, plugins, waarmee wij je website helemaal naar jouw wens en de behoeften van je klanten kunnen afstemmen. Denk hierbij aan het inbouwen van een intranet, chatfunctie, vacaturebank, evenementenkalender, MailChimp koppeling of doneerfunctie. Voor een uitgebreid overzicht van modules en plugins die wij in je website kunnen inbouwen, bekijk je hier onze functionaliteiten.

Tips & Tricks

5 redenen waarom Prode kiest voor WordPress

Bij Prode werken we met WordPress. Een bewuste keuze waar we nog elke dag blij mee zijn. En velen met ons: ruim 27% van alle websites ter wereld is gemaakt in WordPress. We ontdekten dat we op onze website niet veel vertellen over WordPress. Hoog tijd om eens toe te lichten waarom wij fan…

Lees meer
×