Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Website Projecten Jan Oosterhout Ontwikkeling

Opdracht:         projectwebsites ontwikkelen
Vormgeving:     Prode
Systeem:            WordPress
Online vanaf:    mei 2019

Jan Oosterhout ontwikkeling heeft diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving. Prode bouwt volgens een vast format de websites van deze projecten. Zo heeft ieder project zijn eigen informatie op een website gebundeld. De laatste twee projecten lichten we hier even uit.

Weverstaete

Met een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn belooft Weverstaete in Huissen weer een fraai nieuwbouwproject te worden van Jan Oosterhout Ontwikkeling. Weverstaete staat voor hoogwaardig en duurzaam wonen op een markante plek in het centrum van Huissen. Het is een kleinschalig en exclusief project van 10 appartementen die via twee zelfstandige trappenhuizen met eigen lift bereikbaar zijn. Door de grote raampartijen in de gevel kan de bewoner maximaal genieten van het schitterende uitzicht.

Door de vormgeving en het kleurgebruik van de website krijgt de bezoeker direct een goed beeld van het toekomstige pand met de fraaie appartementen. Het is op de site erg makkelijk navigeren om de gewenste informatie te vinden. Die wordt op een uitnodigende wijze gepresenteerd. Op een interactieve afbeelding van het pand is te zien waar elke woning is gesitueerd en wat de verkoopstatus is (beschikbaar, onder optie, verkocht onder voorbehoud, verkocht). Uiteraard zijn van elke woning de plattegronden te bekijken en kan de bezoeker een brochure downloaden. Voor meer informatie kan de bezoeker een contactformulier invullen.

Bekijk hier de Weverstaete site

Megenseind

In Afferden is al lange tijd geen nieuwbouwplan gerealiseerd. Met Megenseind komt daar een einde aan. Door het nieuwbouwplan komen er negentien moderne koopwoningen beschikbaar. De woningen staan in een mooie groene omgeving, dus de woningen zijn ideaal voor natuurliefhebbers. Maar ook starters en jonge gezinnen zullen interesse hebben in deze woningen.

De website van Megenseind is een informatieve website. Van elke woning staan plattegronden op de site en we hebben afbeeldingen geplaatst van het vooraanzicht van een blok woningen. Ook afbeeldingen van de omgeving zijn toegevoegd. De geïnteresseerde krijgt hierdoor een goed beeld van hoe de woningen en de omgeving eruit komen te zien. Zelfs de opties voor de tussen- en hoekwoningen worden op de website getoond. Zo weet de koper meteen wat de mogelijkheden zijn. Wanneer je geïnteresseerd bent in een woning zie je meteen of de woning nog beschikbaar is of niet. Door het plaatsen van een call to action button naar de contactpagina, kan je eenvoudig contact opnemen.

Terug naar portfolio