Works

Website Works

Categorie:

Opdracht: ontwikkeling multi-website, inclusief strategierapport en tekstproductie
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: februari 2021

Als het gaat om personeel, dan zit je bij Works en zijn zusterbedrijven goed. Zij bieden de beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk. Of het nu om uitzenden of detacheren gaat, of om salarisadministratie of payrolling. Works kan je op elk gebied verder helpen met betrekking tot flexibele personeelsoplossingen.

Gezien de veranderingen binnen de bedrijfsactiviteiten van Works, was het wenselijk een ombouw van de websites te maken. Daarbij stonden de websites van Works alweer een flink aantal jaren online en biedt WordPress met de vernieuwde technieken meer mogelijkheden. Met de Gutenberg Editor is het bijvoorbeeld makkelijker zelf aanpassingen binnen de website te doen. Door de websites in een multi-site systeem van WordPress te bouwen, wordt het nog makkelijker voor onze klant.

Voor Works, Health Support en ThisWorks hebben we wederom de nieuwe websites gebouwd. Het ontwerp van de site is in de basis voor alle drie de websites hetzelfde. Door kleur en afbeeldingen aan te passen, heeft toch iedere website zijn eigen uitstraling. Met een duidelijke menu structuur en goede call to action buttons worden de bezoekers naar de juiste pagina’s op de website geleid. Met deze nieuwe websites kan onze klant weer jaren vooruit!

Bekijk de website van ThisWorks.

Bekijk de website van Healt Support.

 

Terug naar portfolio