Marketing

Je website is de basis, maar marketing maakt je merk sterk!

Met alleen een mooie website boek je meestal niet het resultaat dat je wilt. Het gaat erom jouw website online te ‘vermarkten’. Zo maak je een sterk online merk.

Online marketing is niets meer en niets minder dan het lokken van de doelgroep naar jouw website. Met als doel: meer omzet genereren. Over online marketing moet daarom goed worden nagedacht. Het maakt onderdeel uit van jouw strategie.

Maak nu een afspraak of lees verder

Contentmarketing en -creatie

Staat jouw strategie als een huis? Dan zorgen we ervoor dat jouw website wordt gerealiseerd en dat technisch alles werkt. Vervolgens maken we een contentplan. Hierin staat heel concreet weergegeven:

  • wat we gaan versturen;
  • aan wie we de boodschap versturen;
  • op welk moment we gaan zenden;
  • en van welke kanalen we gebruikmaken.

Op basis hiervan gaan we aan de slag met het schrijven van de teksten en het ontwikkelen en verzamelen van beeldmateriaal.

Sociale media en e-mailmarketing

Het verspreiden van content, dát is waar het om draait. Maar hierbij geldt ook: wat eergisteren werkte, is overmorgen alweer bijna achterhaald. Daarom is het zaak erbovenop te zitten. Die tijd heb je vaak niet. Dus kunnen wij het voor je doen. We maken van sociale media een doorlopend onderdeel en zetten e-mailmarketing in om de band met jouw klanten te verduurzamen. Beide kanalen zijn namelijk onmisbaar als je gaat voor succes op de lange termijn.

Omdat wij vooral voor succes op de lange termijn gaan, juichen we organische groei van jouw merk toe. Uiteraard werken we ook met specialisten die je kunnen helpen bij online adverteren.

Meten, analyseren en bijstellen

Online marketing is een continu en dynamisch proces. Door te meten en te analyseren, weten we wat werkt en wat niet. Maar ook zien we veranderingen door de tijd heen. Hierop kunnen we vervolgens de strategie bijstellen. We meten onder andere het effect van:

  • de content op de website;
  • de berichten op jouw socialmediakanalen;
  • de nieuwsbrieven.

De diensten die wij voor jou en jouw
merk klaar hebben staan

Onze belofte aan jou is groot: een sterk online merk. Om die belofte waar te kunnen maken, is tijd nodig. Tijd die we besteden aan:

Let’s get social!
Zelf doen of uitbesteden?

Door het effectief inzetten van social media kun je jouw online business een enorme boost geven. Je moet echter wel weten hoe je het aan moet pakken en er ook voldoende tijd voor inplannen. Er komt namelijk veel kijken bij het consistent inzetten van online marketing. Wil je dit zelf doen maar zou je graag wat advies hebben? Geen probleem, we denken graag met je mee. Wil je het liever helemaal uitbesteden aan ons? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op of mail ons!