Aanpak

Hoe bouw je een
sterk online merk?

Een sterk online merk moet je opbouwen. Net zoals een huis. Stapje voor stapje. Een strategie is de fundering. Net zoals een aannemer altijd begint met de fundering van een huis, beginnen wij altijd met een strategie voor jouw online merk.

Wat is een sterk online merk? of verder lezen over onze aanpak

Onze aanpak

Het fundament is jouw strategie voor jouw online merk. Daarom zijn we heel benieuwd naar jouw visie. Naar dat wat jouw organisatie en dienstverlening onderscheidend maakt. En naar hoe je gezien en herkend wil worden door de doelgroep.

We gaan om tafel, luisteren naar je en maken de vertaalslag. Want jouw visie is nog niet altijd de visie van jde klant. Welke behoeftes en interesses hebben zij? Tegen welke problemen of frustraties lopen zij aan? En hoe kan jouw bedrijfsvoering hierop inspelen? Kortom, wat heb je nodig om jouw doelgroep online te bereiken en te bewegen?


“In onze bedrijfsvoering streven we altijd naar beter, beter, best. Een nette, verzorgde website draagt bij aan deze doelstelling.”

Tom Kokke – Berko

Een concreet plan

Alle informatie die we van je krijgen, werken we uit in een beknopt plan. Geen hogere wiskunde, maar een logisch document dat houvast biedt bij de ontwikkeling van jouw website en het uitzetten van online marketing. Heel concreet:

  • Hoe komt jouw website eruit te zien?
  • Welke menustructuur en functionaliteiten zijn nodig?
  • Welke informatie moet op jouw website te vinden zijn?
  • Hoe en wanneer gaan we deze informatie online delen?
  • Op welke manier bedienen en binden we bestaande klanten online?
  • Op welke manier benaderen we potentiële klanten online?

Ben jij toe aan een Sterk Online Merk voor jouw bedrijf?

Online strategie, webdesign en online marketing onder 1 dak.

Neem contact op

Het resultaat van onze
samenwerking

Een sterk online merk dat inspeelt op de klantvraag. Een online merk dat tijdloos is en over 10 jaar nog steeds de doelgroep bereikt. Een sterk online merk dat onderscheidend is en daardoor herkenbaar en betrouwbaar is. Uiteraard ook een lange termijn en prettige samenwerking met het team van Prode.

Meer over ons of maak direct een afspraak