Een eigen brandportal: al jouw communicatiemiddelen op één plek

Een eigen brandportal: al jouw communicatiemiddelen op één plek

Als bedrijf wil je jezelf positioneren als sterk merk. Zo’n optimale merkbeleving bereik je wanneer je consequent de juiste vertaling maakt van de gekozen huisstijl naar alle communicatiemiddelen. Of het nu gaat om de brochures, visitekaartjes, jaarverslagen, vlaggen, social media banners of bedrijfskleding.

Dit betekent dat het proces van bestellen, aanpassen en produceren van alle merkuitingen zorgvuldig op elkaar afgestemd moet zijn. Je wilt controle op alle uitingen die gemaakt en verspreid worden. Misschien ontwerpen medewerkers nu naar eigen inzicht. Of er ontbreekt kennis om drukwerk op de juiste manier te bestellen. Je kunt ook allerlei losse systemen hebben rondom het communicatieproces. Het is de hoogste tijd om meer efficiency aan te brengen in dit proces!

Een brandportal is efficiënt

Vanuit de Brandportal werk je centraal samen aan een consistente merkuitstraling. De kaders en richtlijnen staan vast zodat de output altijd aansluit op jouw kernwaarden, huisstijl en werkprocessen. Zo werkt iedereen in de organisatie efficiënt samen aan een sterk merk.

Een brandportal is flexibel

We ontwikkelen een brandportal speciaal voor jóuw merk. Dat betekent dat het zich aanpast aan jouw wensen en werkwijze. Met het flexibele karakter sluit het aan op bestaande systemen. Zo kun je het integreren in jouw ideale workflow.

Zo hebben we een Brandportal voor Française De Eetwinkel ontwikkeld. Er zijn tientallen locaties van De Eetwinkel gevestigd in Nederland, ieder met een eigen kartrekker. De verschillende ondernemers die aangesloten zijn bij De Eetwinkel vinden in het brandportal de diverse communicatiemiddelen, overzichtelijk op één plek.

Eigen look & feel

Je kunt de portal dus personaliseren in de look & feel van jouw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kleurgebruik, de inzet van jouw logo(s) en tone of voice.

Onze brandportal biedt voordeel voor merkeigenaren die:

  • Alle online en offline communicatie in één platform willen;
  • Veel verschillende medewerkers, locaties of merken hebben;
  • Tijdbesparing wensen voor de afdeling marketing en inkoop;
  • Elke marketinguiting in een gecontroleerde huisstijl willen brengen;
  • Alle rollen en rechten van de gebruikers willen managen;
  • Budgetten beter willen beheren;
  • Opmaak- en bestelprocessen voor communicatiemiddelen willen automatiseren.

Wil jij ook een eigen brandportal? Neem contact op met Anne voor meer informatie.  Bel Anne op 06 89 97 05 12 of stuur een e-mail naar anne@communicatiekrachten.nl