Tekstproductie

Tekstproductie; de kunst verhalen te vertellen die jouw publiek bereiken

Dat mensen online niet lezen, vinden wij klinkklare onzin. Is iemand geïnteresseerd in jouw merk? Dan leest hij er graag meer over. Goede teksten schrijven gaat niet alleen over kwaliteit, maar ook over kwantiteit. Daarmee bedoelen we niet dat je enorme lappen tekst moet schrijven. Een goed verhaal kun je ook kwijt in enkele woorden, vaak is dat zelfs veel krachtiger.

Maak nu een afspraak of lees verder

Veel of weinig tekst?

Wanneer het gaat om geoptimaliseerde teksten, dan houden we ongeveer 300 woorden aan. Goed te indexeren voor Google en nog steeds snel en prettig leesbaar. Met kwantiteit bedoelen we ook niet dat je dagelijks berichten deelt op sociale media. Soms kan dat juist té veel zijn waardoor lezers afhaken. Met kwantiteit bedoelen we wél regelmatig relevante content maken, consistent zijn in tekstproductie en in het delen ervan. Dit draagt bij aan jouw onderscheidend vermogen.

Converterende teksten

Als je online de informatie aanbiedt waarnaar jouw doelgroep zoekt, leidt dit in veel gevallen zelfs tot conversie. Teksten zijn daarom noodzakelijk. Niet zomaar zoveel mogelijk zoektermen verwerken in één tekst, maar echt een inhoudelijk verhaal vertellen waar iemand iets aan heeft. Informatief, prettig leesbaar, niet langer dan noodzakelijk en met subtiele call-to-actions.

SEO-teksten

Het is vandaag de dag niet meer de vraag óf je aan zoekmachineoptimalisatie moet doen, maar hóé je dat het beste kunt doen. Basisteksten die wij schrijven voor websites voldoen daarom aan de vereiste SEO-technieken. Als het zinvol is, gaan we daarin zelfs een stapje verder en optimaliseren we maximaal. Websiteteksten, blog- en nieuwsberichten, socialmediateksten, e-mailnieuwsbrieven, whitepapers en landingspagina’s. Welke geoptimaliseerde content we inzetten, is afhankelijk van jouw strategie.  


De diensten die wij voor jou en jouw
merk klaar hebben staan

Onze belofte aan jou is groot: een sterk online merk. Om die belofte waar te kunnen maken, is tijd nodig. Tijd die we besteden aan:

Optimalisatie met Yoast

De kans is groot dat je al wel eens van Yoast hebt gehoord. Yoast staat bekend om haar populaire SEO plug-in, welke al miljoenen keren gedownload is. Wij zijn er trots op dat wij partner zijn van Yoast. Prode deelt dezelfde holistische SEO-filosofie, wat inhoudt dat alle onderdelen van een website 100% moeten kloppen: het geheel is meer dan de som der delen.

Meer weten? Neem contact op of mail ons!