Webontwikkeling

Laat jouw merk online groeien
met een goede strategie

Als het ontwerp van jouw website staat, kunnen we gaan ontwikkelen. Dat doen we met de volgende ingrediënten: een gebruikersvriendelijk ontwerp, de juiste functionaliteiten, sprekende & geoptimaliseerde teksten en doorlopend onderhoud.

Maak nu een afspraak of lees verder

Mogelijkheden & Functionaliteiten

We bouwen iedere functionaliteit die nodig is. Of het nu gaat om een webshop, chatfunctie, vacaturebank, evenementenkalender, API-koppeling, inlogmodule, productcatalogus of betaalsysteem. We kunnen alles maken én zelf ontwikkelen. Bij het ontwerpen van de website houden we al rekening met de functionaliteiten die nodig zijn.

Sprekende teksten

De website valt of staat met de inhoud. Goede teksten zijn relevante teksten. Teksten die antwoord geven op de vragen van bezoekers en tegelijkertijd passen bij jouw identiteit. Op die manier dragen teksten ook bij aan de online vindbaarheid van de website. 

Zoekmachine optimalisatie

Voor een optimale vindbaarheid zorgen we voor geoptimaliseerde content, zoals SEO-teksten. Maar ook blogs, landingspagina’s, foto- en videomateriaal hebben een functie als het gaat om optimalisatie. Ook geven we jouw website een responsive design en waarborgen een snelle laadtijd van de website.

Testen en onderhouden

Voordat we de website online zetten, gaan we eerst testen. Hierna voeren we eventuele verbeterpunten door en gaan we van start. Want nu begint het pas… Om je website snel, veilig en goed vindbaar te houden, is het belangrijk om continu te monitoren en te analyseren. En wanneer nodig aan te passen. Wil je dit proces efficiënt laten verlopen? Dan is een technisch onderhoudsabonnement en online marketing wat voor jou.


De diensten die wij voor jou en jouw
merk klaar hebben staan

Onze belofte aan jou is groot: een sterk online merk. Om die belofte waar te kunnen maken, is tijd nodig. Tijd die we besteden aan:

Bij Prode werken we
met WordPress

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee je zelf de inhoud van jouw website kunt beheren. WordPress is razendsnel met de ontwikkelingen van nieuwe tools. Daardoor kunnen wij jouw website maken met geavanceerde technieken om de website sneller, veiliger en beter vindbaar te laten zijn. Tevens beschikt WordPress over extra functionaliteiten, plugins, waarmee wij de website helemaal naar jouw wensen en de behoeften van jouw klanten kunnen afstemmen. Voor een uitgebreid overzicht van modules en plugins die wij in jouw website kunnen inbouwen, bekijk je hier onze functionaliteiten.

 

Meer weten? Neem contact op of mail ons!