MVO

Hoe wij maatschappelijk
verantwoord ondernemen?

Saamhorigheid, teamgevoel, elkaar aanvullen en samenwerken, dat verbindt. Het legt de basis van een stevige relatie. En dat is waar wij dagelijks naar streven. We vinden het daarnaast belangrijk om aandacht te hebben voor de wereld om ons heen. Om bij te dragen aan het leefklimaat en het geluk van de mensen om ons heen.

Maak nu een afspraak Of verder lezen over een sterk online merk

Met oog op de lange termijn

We hebben aandacht voor het milieu, het klimaat en voor onze medemensen. Mensen die zich ergens met hart en ziel voor inzetten, mensen die pech hebben gehad in het leven, mensen zoals jij en wij. Projecten benaderen wij altijd met een langetermijnvisie. Prode was finalist van de MVO-award in Nijmegen

Met groene websites

We realiseren ons dat de impact van onze kleine onderneming niet groot is, toch dragen we indirect op grote schaal bij. Voor al onze servers gebruiken we namelijk groene energie. Alle websites die we hosten zijn voorzien van een groen label van The Green Web Foundation. Daarnaast rijden we een elektrische auto, stimuleren we de fiets en het openbaar vervoer en gebruiken we ledverlichting.   

Met een inclusieve onderneming

We kiezen onze medewerkers meestal niet op basis van het beste cv, wel vaak vanwege hun bijzondere verhaal. Soms is daarvoor (om)scholing nodig. Zo bieden we plek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en studenten van het REA College. Bij ons leren ze het vak, maar ook hoe het is om in een bedrijf te werken en samen te werken. Dit leverde ons het Keurmerk Inclusief Ondernemerschap op.

Met een gezonde leefstijl

Wij stimuleren een gezonde leefstijl, onder meer door het aanbieden van fruit onder werktijd en natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning tijdens gezamenlijke activiteiten. Maak kennis met ons.

Met sponsoring

Wij ondersteunen maatschappelijke regionale projecten. Waarom? Omdat alle kleine beetjes helpen, omdat we de wereld van de betrokkenen hierdoor een beetje mooier maken. Dat voelt goed, toch?