Functionaliteiten

Extra functionaliteiten
voor jouw website

Geen enkele website is hetzelfde en dat geldt ook voor jouw bezoekers. Verplaats je daarom in jouw bezoeker: wat heeft deze nodig als hij of zij zich op jouw website bevindt? Een chatfunctie? Of misschien uitgebreide zoekfuncties?  Onze webdevelopers kunnen de website helemaal inrichten naar de behoeften van jouw klanten. Neem hieronder een kijkje naar de mogelijke functionaliteiten.

 

Maak nu een afspraak of lees verder

Intranet

Met een intranet ben je verzekerd van een privénetwerk waar bijvoorbeeld alleen de medewerkers van jouw bedrijf toegang tot hebben. Wil je een intranet ingebouwd hebben op jouw website? Dat kunnen onze webbouwers voor je doen. Met diverse plugins kunnen zij een intranet bouwen wat voldoet aan jouw wensen.

Chatfunctie

Snel jouw klanten te woord kunnen staan? Dan is een chatfunctie ideaal! Onze webbouwers kunnen een chatfunctie inbouwen op jouw website, zodat je altijd snel de vragen van jouw klanten beantwoorden.

API Koppelingen

Met API koppelingen kunnen wij verschillende systemen op jouw website met elkaar verbinden. Denk hierbij aan een Google Maps functie, boekhoudsystemen, urenregistratie en externe applicaties zoals Google Analytics.

Uitgebreide filters

Heb je een webshop? Dan is het belangrijk dat jouw klant snel kan vinden wat hij of zij zoekt, anders zal de bezoeker jouw webshop snel verlaten… Laat uitgebreide zoekfilters inbouwen door onze webbouwers! Dan weet je zeker dat je de klant een optimale winkelervaring kunt bieden in jouw webshop.

Bestel formulieren

Als je jouw klanten een online bestelservice biedt, dan zijn goed werkende bestelformulieren een belangrijk onderdeel van jouw website. Dergelijke formulieren kunnen onze webbouwers in jouw website zetten, zodat bestellen voor de klant snel en makkelijk gaat, maar ook zodat jij volledige bestellingen binnenkrijgt.

Vacaturebanken

Bied je vacatures aan op jouw website? Wij kunnen complete vacaturebanken inbouwen, zodat potentiële kandidaten met één klik op de knop kunnen solliciteren.

Agenda / evenementenkalender

Door een agenda functie of evenementenkalender kun je jouw bezoekers makkelijk kaartjes laten reserveren of een boeking laten plaatsen. De mogelijkheden voor een agenda of kalender functie zijn eindeloos door diverse beschikbare plugins en modules.

Afspraken module

Wil je klanten de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld bij jou op kantoor langs te komen? Dan is een afspraken module handig om in te bouwen op jouw website. Zo kunnen de bezoekers makkelijk zelf een afspraak inplannen. Ook handig te koppelen met jouw Google agenda!

Mailchimp koppeling

Wanneer je gebruik maakt van MailChimp is het verstandig om jouw websitebezoekers de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden voor een nieuwsbrief. Dit kunnen wij voor je realiseren door een MailChimp koppeling in te bouwen.

Referentiemodule

Referenties zijn bepalend voor een potentiële klant: kiest hij wel of niet voor jou? De ervaring van een ander is vaak een beslissende factor. Laat referenties daarom voorbij komen op je website. Dat kunnen wij voor je regelen door een referentiemodule in je website te bouwen.

Productcatalogus

Bied je producten aan op jouw website of webshop? Dan is het voor klanten erg fijn als ze een online catalogus kunnen doorbladeren. Zo biedt je jouw klanten een goed beeld van het assortiment. Onze webbouwers kunnen een productcatalogus inbouwen die aan jouw wensen voldoet.

Kenniscentrum

Een knowledge base is handig voor bedrijven die informatie willen delen. Dit kan voor intern gebruik zijn, bijvoorbeeld voor standaard procedures. Maar ook zeker extern, voor klanten. Je kunt bijvoorbeeld een knowledge base opzetten met handleidingen. Lees meer.

Maatwerk

Dit is maar een greep uit de mogelijkheden die we jou bieden. Of je nu op zoek bent naar een bestaande functie of maatwerk, wij kunnen je verder helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie!