Hosting & onderhoud

Betrouwbare nazorg; je hosting en onderhoud in goede handen.

Betrouwbare hosting is essentieel voor het succesvol draaien van een website; het is de fundering waarop je online aanwezigheid rust. Wij bieden de beste plek voor jouw Prode website. Maar met alleen goede hosting ben je er nog niet, een website moet wel up to date blijven! Ook daarbij staat ons team voor je klaar. Wij voeren jouw aanpassingen uit en bieden ook technisch onderhoud aan je site.

Maak nu een afspraak of lees verder

Wat kan je van ons technisch onderhoud abonnement verwachten?

Zorgeloos beheer 

Het belangrijkste is dat je na het online plaatsen van je website geen omkijken hebt naar de technische kant van een website. WordPress, het content management systeem waarmee wij onze websites bouwen, is continu in ontwikkeling. Wij zorgen dat jouw website up-to-date is. Daarmee zorgen we voor een optimale veiligheid en de hoogste functionaliteit.  

Veiligheid voorop 

Als ondernemer wil je dat jouw website altijd bereikbaar is. Een website is al lang niet meer alleen je visitekaartje. Het is een uithangbord naar mogelijke klanten, een verkoopkanaal en een communicatiemiddel dat je actief inzet om contacten te leggen en te onderhouden. Je wilt een veilige omgeving bieden, waar geen misbruik gemaakt kan worden van de verstrekte gegevens en waar klanten zorgeloos aankopen kunnen doen. Daar zorgen wij voor!

Vinger aan de pols 

Tijdens deze updates gaat er wel eens iets mis. Soms werken bepaalde functies niet meer zoals ze horen of zorgen ze voor een storing in de website. Onze experts kunnen een dergelijke storing snel verhelpen. Daarmee garanderen we dat jouw website minimale hinder ondervindt van een dergelijk technisch conflict.  

Dagelijkse back-ups 

Een ander aspect van ons onderhoudscontract is het maken van een dagelijkse back-up. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de website, kunnen jij erop vertrouwen dat we een recente versie beschikbaar hebben. Daarop kunnen we altijd terugvallen.

Uptime monitor

Zodra een website offline gaat, krijgen wij hier een melding van en kunnen wij hier gelijk op handelen. Zo voorkomen wij samen dat websites voor een lange tijd offline zijn zonder dat we dat weten. Bij websites die onder het technisch onderhoud bij Prode vallen, is het vaak een klein euvel, wat snel verholpen is. Websites zonder onderhoud in beheer bij Prode, kunnen grotere problemen hebben. Dit vraagt om diepgaandere analyse, meer tijd en zal of moet wellicht op een later moment ingepland worden. Ook weer een belangrijke reden dus om aan technisch onderhoud te denken als je een website hebt!

Meer over hosting & onderhoud