Webontwerp

Een goed ontwerp, optimaal gebruiksgemak voor veel hits en bezoekers

De basis is jouw website. Net zoals bij de fundering van een huis, moet deze stevig genoeg zijn om op verder te bouwen.

Maak nu een afspraak of lees verder

Webstrategie

Voordat we beginnen met de bouw van jouw website hebben we daarom eerst de strategie bepaald. Aan de hand daarvan weten we hoe het websiteontwerp eruit moet komen te zien, welke menustructuur en functionaliteiten nodig zijn en welke informatie op de website te vinden moet zijn. Op basis van deze informatie gaan we bouwen.

Webbouw

Een webontwerp is altijd maatwerk. Mooi, uniek en passend bij je bedrijf, maar ook gebruikersvriendelijk. We bouwen met WordPress, weliswaar een open source systeem, maar daardoor ook toegankelijk en makkelijk in gebruik. Voor een webontwerp gebruiken we geen standaard templates of themes, maar bouwen we met behulp van zelfgeschreven code. Maatwerk dus, dat het uitgangspunt vormt van de verdere ontwikkeling van je website.


De diensten die wij voor jou en jouw
merk klaar hebben staan

Onze belofte aan jou is groot: een sterk online merk. Om die belofte waar te kunnen maken, is tijd nodig. Tijd die we besteden aan:

Wanneer gaan we
samen aan de slag?

Wil jij bouwen aan een sterk online merk? En zie je onze aanpak wel zitten? Neem dan gerust contact op en stel jouw vraag. Dit kan onder het genot van een kopje koffie op ons kantoor op de Winselingseweg in de Vasim, Nijmegen, bij jou op kantoor, via beeldbellen, telefonisch of mail. Wij vinden geen vraag of locatie gek genoeg!

Neem contact met ons op of mail ons!