Strategie

Laat jouw merk online groeien
met een goede strategie

Wil je meer omzet? Of een sterk online merk? Met de juiste strategie leidt het één tot het ander en bereik je het allebei. Een strategie bepalen we niet zomaar. Eerst willen we alles over jouw bedrijf en product of dienstverlening weten. Daarom komen we graag bij je langs, op locatie. Zo krijgen we het beste beeld. Samen bespreken we wie jouw doelgroep is én wie je beoogde concurrenten zijn.

Maak nu een afspraak of lees verder

Onderzoek

Vervolgens doen we onderzoek. Onderdeel daarvan is een zoekwoorden- en concurrentieanalyse. We brengen in kaart naar welke informatie jouw doelgroep zoekt. Op welke manier zij naar deze informatie zoeken en hoe jouw online concurrenten hiermee omgaan. Met deze informatie bouwen we de strategie verder uit.

Concreet:

  • Welke woorden gebruikt jouw doelgroep?
  • Welke woorden begrijpen ze niet?
  • Welke vragen worden er online gesteld?
  • Welke soort berichtgeving werkt bij jouw concurrenten?
  • Welke kanalen zijn populair?

Content structureren

Een zoekwoorden- en concurrentieanalyse geeft inzicht in welke content nodig is en op welke manier deze het beste kan worden gedeeld. Bij de term content kun je denken aan afbeeldingen, video’s of infographics. Maar ook aan teksten, zoals blogs, landingspagina’s, whitepapers of nieuwsbrieven.

Vaak heb je al veel content, zoals een huidige website, folders, brochures en eventuele socialmediakanalen. Is deze content nog geschikt? En welke content kan hierop een goede aanvulling zijn? Dit onderzoeken we onder andere door continu de actualiteit, branchenieuws en andere belangrijke bronnen te monitoren.

Jouw online propositie

Dan komt het belangrijkste deel van de strategie: jouw online propositie. De boodschap met daarin jouw onderscheidend vermogen. Dit wordt de basis van alle content. Het bepaalt hoe jouw website eruit komt te zien, welke menustructuur het beste werkt en welke informatie op de website komt te staan. Het bepaalt ook welke onlinemarketingkanalen we gaan inzetten, hoe vaak we dat doen en op welke momenten.

Een strategie voor de lange termijn

Jouw persoonlijke strategie zorgt ervoor dat we op de lange termijn van jouw merk een sterk online merk maken. Natuurlijk blijft er binnen die strategie altijd ruimte om bij te stellen en aan te passen. Het internet is immers altijd in beweging. Daarom blijven wij dat ook. 


De diensten die wij voor jou en jouw
merk klaar hebben staan

Onze belofte aan jou is groot: een sterk online merk. Om die belofte waar te kunnen maken, is tijd nodig. Tijd die we besteden aan:

Wanneer gaan we
samen aan de slag?

Wil jij bouwen aan een sterk online merk? En zie je onze aanpak wel zitten? Neem dan gerust contact op en stel jouw vraag. Dit kan onder het genot van een kopje koffie op ons kantoor op de Winselingseweg in de Vasim, Nijmegen, bij jou op kantoor, via beeldbellen, telefonisch of mail. Wij vinden geen vraag of locatie gek genoeg!

Neem contact met ons op of mail ons!