Groot nieuws: wij zijn onderdeel van Bundl

Groot nieuws: wij zijn onderdeel van Bundl

Vanaf maart bundelen wij onze krachten met de Communicatiespecialisten van CommunicatieKrachten, creatievelingen van Campaign Company én online experts van Digital Divers . Samen vormen we Bundl: een splinternieuwe samenwerking van organisaties die werken aan de communicatie van morgen. Allemaal vanuit hun eigen expertise én vanuit hun eigen naam, maar wel onder één dak.

Waarom Bundl?

De vakgebieden van CommunicatieKrachten, Campaign CompanyDigital Divers en Prode vullen elkaar aan en maken elkaar sterker. Want: een strategische communicatiestrategie is nutteloos zonder een vlekkeloze uitvoering. Een ijzersterke website kan niet zonder teksten en fotografie. En een nieuw merk kan niet zonder positionering, logo en huisstijl. Om optimaal gebruik te maken van het ‘1 + 1 = 3’-effect, werken we vanaf nu samen onder Bundl Groep.

Samen en toch individueel

De vier bedrijven binnen Bundl werken dus nauw samen – onder één dak – maar blijven ook losstaande organisaties. Organisaties met hun eigen expertise, krachten en opdrachtgevers. Vanuit Bundl versterken we vervolgens elkaars dienstverlening. Zo kunnen wij onze klanten altijd de juiste oplossing op het juiste moment bieden. Of het nu gaat om strategische communicatie, impactvolle campagnes, effectieve online marketing of sterke websites: wij bundelen onze krachten om organisaties vooruit te helpen!

Inge van Dreumel, eigenaar van Bundl: “Vanuit CommunicatieKrachten, Campaign Company en Digital Divers werkten we al een tijd nauw samen, maar met de toevoeging van Prode is ons pakket aan dienstverlening compleet. Dit betekent niet alleen dat we een uitgebreider aanbod bieden, maar ook dat we continuïteit garanderen voor bestaande projecten en relaties.”  

Praktische informatie & contact

Je vindt het kantoor van Bundl in de creatieve broedplaats ‘De Vasim’. Vanuit daar werken wij vanuit CommunicatieKrachten, Campaign Company, Digital Divers en Prode aan uitdagende communicatievraagstukken. Ben je benieuwd naar ons? Neem gerust contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie.