Een sterk online merk
maak je met Prode

Ontwerp van websites, huisstijlen, brochures, etc.

Bij grafische ontwerp hanteren wij één ongeschreven basisregel. Kies voor de kwaliteit die bij je imago past. Dat betekent niet dat je veel geld aan vormgeving moet besteden om iets goeds te hebben. Het gaat om de juiste keuzes. Liever eerst een goede basis dan tien uitingen die uiteindelijk niks voor je bedrijf doen. Prode helpt bedrijven bij het bedenken van een passende huisstijl en het vormgeven van alle communicatiemiddelen. Resultaatgericht en van goede kwaliteit.

Tips & Tricks

Prode_Maas-en-Waal

Vastgoed communicatie

Vastgoed communicatie, vormgeving, brochures, websites. Zoals u op deze pagina kunt lezen, leveren we veel diensten aan projectontwikkelaars die seriematig nieuwbouwwoningen ontwikkelen. Hiervoor maken we dan een huisstijl die goed aansluit op het te ontwikkelen project. Daarna verzorgen we de andere items die nodig zijn voor vastgoedcommunicatie, vormgeving, brochures, websites.

Lees meer

Vastgoedcommunicatie

Geef je bouwplan een gezicht

Emotie is de strategie om een bouwproject aan de man (en de vrouw) te brengen. Als vastgoed- en/of projectontwikkelaar weet je dat goede communicatie de helft van het werk is. Brochures waar potentiële kopers geen genoeg van kunnen krijgen, posters die de aandacht trekken en een Facebook campagne die mensen toch beweegt naar een Open Dag te komen; dat soort werk.

Prode werkt voor verschillende ontwikkelaars in Nederland en België om hen te ondersteunen in de marketing van vastgoedprojecten. Van het maken tot een brochure tot het uitrollen van een totale campagne.

Specialist

Vastgoedmarketing is een specialisatie die technische kennis vraagt, zoals de maatvoering van plattegronden en het maken van indrukwekkende Artist Impressions. Maar ook tekstproducties en drukwerkbegeleiding zijn onmisbaar in dit proces. Tegenwoordig is Social Media ook een belangrijk onderdeel geworden van vastgoedmarketing. Een beetje deadline is vaak ook een druk verhogende factor, start verkoop is start verkoop. Wij zijn er bekend mee en werken graag met deze planning mee.

Het hele plaatje

De middelen om een nieuw vastgoedproject bekend te maken is deels hetzelfde als vroeger, maar er zijn ook een aantal kanalen bij gekomen. Nog steeds blijken brochures en posters erg effectief maar vaak in combinatie met andere middelen die de potentiële koper kunnen overtuigen. Prode heeft zich gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie en weet wat de bouwwereld zo anders maakt. Dat werkt een stuk sneller en gemakkelijker en levert bovendien betere resultaten op. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je er meer over vertellen en iets van ons werk laten zien.

Werkwijze

Prode heeft een team van specialisten die veel ervaring hebben met vastgoedcommunicatie. Niet alleen vormgevers en webdesigners maar ook technisch specialisten en drukkers die weten wat we willen. Dit geeft onze klanten de rust dat de vastgoedcommunicatie in goede handen.

×