Lagusski

Lagusski

Categorieën: Huisstijl, Webdesign

Opdracht: ontwikkeling multi website
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: augustus 2021

Bij Lagusski worden LED railing systemen ontwikkelt en geproduceerd. Hiervoor hebben ze meerdere labels ontwikkeld. Met Illunox en Lumigrip zijn ze wereldwijd actief in railing systemen met LED verlichting. Voor zowel openbare ruimtes, utiliteit, scheepsbouw als in de particuliere woningbouw. Voor de particuliere markt is er de webshop van RVS Trapleuning. Hier kan een LED trapleuning en bijpassende accessoires besteld worden. Daarnaast biedt Lagusski met Lagusski Industrial Solutions een oplossing aan industriële bedrijven door machines te ontwerpen, maken en assembleren.

De website van Lagusski was wat verouderd en toe aan een frisse uitstraling. Maar ook de andere labels krijgen een nieuwe website. Daarom is gekozen om een Multisite te maken. Alle websites zullen dan vanuit één backend te bewerken zijn. De website van Lagusski is een eenvoudige site met vooral doorverwijzingen naar de labels die over een tijdje ook allemaal vernieuwd worden. Om te zorgen dat alle sites straks technisch goed blijven werken, verzorgen we het technisch onderhoud voor Lagusski en haar onderdelen.

Bekijk de website van Lagusski

Lagusski Industrial Solutions
Voor Lagusski Industrial Solutions hebben wij ook een nieuwe website gemaakt, bekijk de website. De website is in juli 2022 online gegaan.

Spiltrapleuning

Onder het merk Lumigrip worden spiltrapleuningen gemaakt voor particuliere en zakelijke klanten. Klanten die op zoek zijn naar een spiltrapleuning, kunnen terecht op deze nieuwe website die wij hebben mogen maken. Bekijk de website Spiltrapleuning.nl. De website is in april 2023 online gezet.

Lumigrip
Ook voor het merk Lumigrip hebben wij een nieuwe website gemaakt, deze website is in december 2023 online gegaan. Bekijk hier de website van Lumigrip.