’t Mozaiëk

’t Mozaiëk

Categorieën: Huisstijl, Webdesign

Opdracht: restyle van het logo, website ontwikkeld inclusief optimalisatie rapportage
Vormgeving: Prode
Systeem: WordPress
Online vanaf: april 2018
In ’t Mozaïek in Wijchen staat bekend om zijn Theater. Maar het is meer dan dat. Het is een sociaal, cultureel en educatief centrum waar veel Wijchenaren regelmatig komen.

De huurders bestaan uit opleidingsinstituten, huisartsenpraktijk, coaches, diverse bedrijven gericht op de gezondheid, maar daarnaast kan je ook bij ’t Mozaïek terecht voor toneel en danslessen. Sinds een paar jaar zit ook de Wijchense Bibliotheek gehuisvest bij ’t Mozaïek.

De website van ’t Mozaïek heeft een vrolijke en uitnodigende uitstraling. In het menu is een duidelijk indeling gemaakt, zodat iedere bezoeker snel bij de gewenste informatie is. Elk onderdeel – theater, lunch café, evenementen en verhuur – heeft zijn eigen kleur, de achterliggende pagina’s van die pagina’s ook. Per onderdeel kunnen ook berichten geplaatst worden die dan in het nieuwsoverzicht op de site geplaatst worden. Wanneer bezoekers een voorstelling willen boeken wordt er een iframe opgeroepen waarin de gebruiker kaarten voor de voorstelling kan bestellen. Eenvoudig online!


BEKIJK DE WEBSITE