De website is klaar! En nu?

De website is klaar! En nu?

Een website laten maken is een heel proces, waar de nodige tijd en energie in gaat zitten. Vanuit ons, maar ook vanuit jou als opdrachtgever. Jij moet nadenken over de inhoud, meedenken over de vorm en vormgeving, wat je wil delen, wie je wil bereiken. Met al die ideeën en suggesties gaan we aan de slag om voor jou de perfecte website te bouwen. Maar wat als die website eenmaal online staat? Is het dan klaar? Leggen wij jouw dossier aan de kant als de website af is? Het antwoord is: nee!

Puntjes op de i

Want zodra de website online staat, vallen jou en je bezoekers vaak dingen op. Een onderdeel staat net niet op de fijne plek, er moet toch een menu-item bij, sommige buttons moeten wat prominenter aanwezig zijn. Kleine dingetjes, die je pas opvallen als de website staat. En dan zijn wij er ook nog voor je! Sterker nog: nadat de website online staat, kijken wij hem helemaal na of alles naar behoren werkt en of wij al tegen bepaalde dingen aanlopen. Jij hebt ons benaderd voor een geweldige website, wij zorgen graag dat jij die krijgt.

Tekst en uitleg

Het lijkt moeilijk om zelf in een website aanpassingen te maken of teksten toe te voegen. Toch is WordPress een heel toegankelijk systeem, waar je zelf aanpassingen in kunt maken en waarin je content kunt toevoegen. Met een duidelijke en persoonlijke uitleg geven wij je de juiste tools en informatie, zodat je daar zelf mee aan de slag kunt. Loop je tegen iets aan of heb je toch nog vragen? Dan staan wij voor je klaar.

We blijven in contact

Een website is voor ons nog niet klaar op het moment dat deze live gaat. Het project blijft nog een tijdje onder de hoede van de projectmanager. Zij controleren of alles goed gaat en naar behoren functioneert, maar we passen ook kleine dingen aan. Zo kun jij rekenen op de website die je voor ogen had. Na het bouwen en verfijnen van de website blijven wij vanuit onze afdeling Onderhoud je website monitoren en updaten. Ook dan staan we voor je klaar, mocht je vragen hebben over je website.