WordCamp Nijmegen: Prode is sponsor

15-08-17 - - geschreven door: Barbera Koopsen
WordCamp Nijmegen: Prode is sponsor

Zonder sponsoren kan WordCamp Nijmegen niet georganiseerd worden. Vandaar dat wij hebben besloten Wordcamp Nijmegen te sponsoren. Hieronder de tekst die Wordcamp gebruikt om Prode te introduceren aan de bezoekers:

NIET MOEILIJK DOEN ALS HET WORDPRESS KAN!

GEO-targeting, SMM, SEM, SERP, PPC, AMP, SEF… Snap jij het nog Internetmarketingbedrijven overladen je met termen en afkortingen waarvan de meeste mensen slechts de helft begrijpen. Zo ingewikkeld hoeft het helemaal niet te zijn! Wij leggen onze klanten – voornamelijk klein- en middelgrote bedrijven en zelfstandig professionals – graag in klare taal uit hoe zij hun online doelstellingen kunnen bereiken. Gewoon tijdens een kop koffie. Dat is persoonlijk, en ook veel gezelliger.

Ook WordPress maakt de voor velen ingewikkelde online materie een stuk makkelijker toepasbaar. Niet voor niets kiezen wij al jaren voor het WordPress-systeem en dragen we een evenement als WordCamp een warm hart toe. De websites die we maken zijn functioneel gebouwd, volgens de filosofie van Yoast. Ze vormen een bezoekersvriendelijke en veilige basis voor verdere onlinemarketingactiviteiten waarmee we onze klanten begeleiden. Tijdens WordCamp vertellen we erover. Zien we je daar?

Terug naar het overzicht